HERSTOFFERING VAN BESTAANDE MEUBELS

Wij bekleden uw meubels met de grootste zorg in stof of leer.

Heeft u een meubel dat toe is aan een nieuwe uitstraling? Een meubel dat wel een nieuw stofje kan gebruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bekleden uw meubels met de grootste zorg en de beste kwaliteit stof of leer met 5 jaar garantie. Zo ziet uw meubel er weer als nieuw uit!

Misschien wilt u een andere kleur of een andere print, de mogelijkheden zijn bij ons eindeloos. Bij ons heeft u keuze uit ruim 600 stalenboeken van verschillende leveranciers van bekende merken, zoals JAB, Keymer, Saum und Viebahn, Ploeg, Kvadrat, Vyva fabrics, Aristide, BTH meubelstoffen, Switch, Romo en Buvetex. Daarnaast blijven wij onze collectie altijd vernieuwen naar de laatste trends. Op deze manier bieden wij altijd de nieuwste stoffen en modernste printjes aan.

Zitcomfort verbeteren

Is uw zitmeubel eigenlijk aan vervanging toe, maar wilt u nog geen afscheid nemen van uw meubel? Wij bieden ook de mogelijkheid om de binnenkant van uw meubel te voorzien van veren en hoge kwaliteit koudschuim. Dit is ook mogelijk wanneer u nog wel tevreden bent over de stoffering, maar niet meer met het zitcomfort.

Neem contact op voor de mogelijkheden of kom langs in onze showroom in Middelbeers!