Autostoffering (Oldtimers & Klassieke auto’s)

De stoffering van oldtimers en klassieke auto’s vereist echt vakmanschap. Het stofferen van deze auto’s is niet te vergelijken met de auto’s van tegenwoordig. Het bekleden van klassieke auto’s moet uitgevoerd worden door een echte specialist. Dit komt omdat er tegenwoordig andere technieken, methodes en materialen worden gebruikt in tegenstellig tot vroeger.

Wilting is de specialist in de stoffering van meubels en auto’s, waardoor we u uitstekend kunnen helpen. Wij hebben jarenlange ervaring in het stofferen en bekleden van oldtimers en klassieke auto’s. Het belangrijkste is dat de originaliteit gewaarborgd blijft. Wij adviseren u daarom graag over de kleur, uitvoering, materialen en stiknaden, zodat uw oldtimer in zijn prachtige oude staat blijft.

Wij verzekeren u dat wij uw klassieke auto met uiterst zorg behandelen en bekleden. Daarnaast maken wij gebruik van materialen, zoals leer of stof, in het verlengde van de authentieke stijl van uw auto. Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op en wij komen persoonlijk bij u langs om uw oldtimer te bekijken!